lördag 15 maj 2010

Summerbreeze

Det bästa är alltid det som blir spontant. För det mesta. Ikväll blev en "bästa-kväll". Dottern frågade spontant om vi hade lust att grilla hamburgare med dom. Jag kände mig lite kluven, då jag hade mycket att göra hemma. Men vi tackade ja. Och det var det bästa ja vi har sagt på länge.

Det bjöds på årets första sommarkväll. Lördagen den 15 maj. 2010. Jag och maken cyklade till Västra Radiogatan och björkarna visade stolt upp sina nyutslagna små löv. Stämningen var så där som den bara är när det känns helt rätt; bäcken porlade, vinden var ljum, musiken var blandad och skön, rosévinet svalt och gott och maten underbar.

Mycket att göra hemma? Javisst. Men det kändes väldigt oviktigt just nu. Detta var viktigt. Att njuta av barnens glada skratt, av kvällen och varandra. Så småningom cyklade vi hem med kvälls-solen i ögonen och mungiporna vid öronen. Kan det bli bättre? Inte just.

1 kommentar:

S sa...

mysigt! (fast det stavas breeze :))

sov just middag efter jobbhelgen... och drömde massor om ella. så nu saknar jag na. höll på att skratta ihjäl mig åt det du berättade på min blogg, om lila kepsen. haha.

drömde även att simon och en jämnårig flicka ville gifta sig... så du fick skriva till kungs! och ett sommarbröllop blev det.

hej och hå.